Cserkeszőlő szállás

Válassza szállásunkat és pihenjen Cserkeszőlőn!

Ha megfizethető és igényes szállást keres Cserkeszőlőn, akkor bátran érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

Mobil: 06-30-6843-854
SZÉP kártyát (OTP, K&H, MKB) elfogadunk.

Pihenjen Cserkeszőlőn!

A Magyarország napsütötte Észak-Alföldi régiójában fekvő Cserkeszőlő, napjainkban óriási népszerűségnek örvend, mivel hazánk legmelegebb és ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvízforrása ered e mesés tájon. A gyógyhatású termálfürdőn kívül, a környék neves és gazdag borkultúrájával és remek kikapcsolódási lehetőségekkel is várja az ide látogatókat, legyen szó egy kellemesen eltöltött hétvégéről vagy hosszabb időtartami családi, baráti pihenésről.

Cégünk impozáns és exkluzív környezetben komfortos és minden igényt kielégítő apartmanokat kínál vendégei számára különböző befogadó képességgel, kedvező árakon, hogy mindenki megtalálhassa az elvárásainak megfelelő szállásmegoldást. Apartmanjaink minden mai és korszerű kényelmi igénynek maximálisan eleget tesznek felszerelésüknek köszönhetően, valamint kedvező elhelyezkedésük következtében megannyi kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, például gyógyfürdő, éttermek, látnivalók, egyéb szolgáltatások.

Válasszon kedvező árakon, esztétikus és kényelmes szálláshelyet Cserkeszőlőn igényeinek megfelelően és tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint szállásfoglalásért és egyéb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tekintse meg Házirendünket!

cserkeszőlő panzió